007 FOR WOMEN

007

0077

Såhär ser det ut på min badrumshylla just nu. En superfin tvål som Sirran köpt på Muji, Lux Oil från Wella som gör underverk för mitt nyblekta/skadade hår och så parfymen 007 FOR WOMEN. Jag har aldrig varit en parfym-tjej, men den här luktar så himla gott?! Det är någon blandning av svarta vinbär, vanilj och lite lite cederträ. En ganska “mjuk” lukt, vilket passar mig då jag har stora problem med blommiga dofter som liksom sticker i näsan. Vem hade trott att jag skulle gå omkring och lukta Bond, haha.

Here’s how it looks on my bathroom shelf right now. A super nice soap Sirran bought at Muji this morning, Lux Oil from Wella that heals my bleached/damaged hair and last but not least- the perfume 007 FOR WOMEN. I’ve never been a perfume-girl, but this one smells so damn good?! It is a mix of black currant, vanilla and a little bit cedar. A quite “soft” smell, which suits me because I have big problems with very floral scents that always makes me want to sneeze. Who would have thought that I walk around smelling like a Bond girl, haha.

3 responses to “007 FOR WOMEN

 1. Mielo says:

  Alltid kul när en hittar en parfym som en gillar – ska gå och sniffa på Bondbruden nästa gång jag är i centrum 🙂

  http://www.henniska.blogg.se

 2. Lilla P says:

  Åh måste typ genast in till stan och lukta på parfymen!! Gillar inte heller så många parfymer men den där verkar ju vara magisk!

 3. ISA says:

  Åh, kände att jag vill ha en ny “signaturdoft” nu, haha!

Comments are closed