WEEKLY UPDATE- FREE WILLY, REGRETS AND GLOSSY HAIR

Glad måndag på er! Här kommer veckans weekly update!

Happy Monday guys! Here’s the weekly weekly update of the week!

Veckans humör: Jag är inte riktigt tillbaka på banan igen efter resan, jetlagen ligger fortfarande som en trögflytande dimma i huvudet. Jag har alltid tyckt att klagomål på saker som jetlag är tröttsamma, antagligen för att jag aldrig drabbats av det på riktigt själv förut. Det är säkert en åldersgrej, men från och med nu kommer jag kunna sympatisera med alla i samma situation. Uh.

The mood of the week: I’m not really back on track again after the trip, the jet is still like a thick fog in my head. I’ve always found complaints about things like jetlag tiresome, probably because I’ve never thought adjusting to the new time was that hard, until now. It’s probably an age thing, but from now on I’ll sympathize with everyone in the same situation. Uhhh.

Förra veckan:

Vi landade i Berlin i slutet av förra veckan, vad vi gjorde innan dess kommer jag berätta ALLT om i mina resa-inlägg. Här är en cute gif från Grand Canyon så länge.

We landed in Berlin in the end of last week, and I’ll tell you everything about what we did before that, in LA, in another post. Meanwhile, here’s a cute gif from Grand Canyon.

Tyvärr verkar det som att jag helt kommit ur vanan att dokumentera min vardag, för de enda bilderna jag tagit sedan jag kom hem är dessa på mitt fantastiskt glossiga hår från ett event med AVEDA igår. Helgen innehöll även en svinmysig julmiddag men kömpisar, fix här hemma och prommisar. Utlovar bättring på bildfronten till nästa vecka!

Unfortunately, it seems like I’ve forgotten the habit to document my everyday life, because these are the only pictures I’ve taken since I got home (of my amazingly glossy hair after a hair treatment by AVEDA yesterday). The weekend also contained a lovely Christmas dinner with friends, decorating the home and walks. I promise more pics in next week’s recap, haha.

Veckans film: Såg Three Billboards outside Of Ebbing, Missouri I förrgår. Mycket troligt 2018’s bästa rulle tycker jag! Kanske är det sömnbristen som gör mig känslig men har inte lipat så mycket till en film sedan jag såg Rädda Willy som femåring.
 
Movie of the week: I watched Three Billboards Outside Of Ebbing, Missouri the other day. Much likely my favorite movie of the year. Maybe it’s the lack of sleep that makes me sensitive, but I haven’t cried so much watching a movie since I watched Free Willy as a five year old.

En tanke: Försöker hålla fast vid alla nya känslor och idéer jag hade under vår roadtrip. Jag menar, det finns inget som får tankarna att röra sig i nya banor som ett totalt miljöombyte, det är nog därför jag är så besatt av att resa med jämna mellanrum. Man får ett perspektiv på saker hemma som man inte har när man är mitt uppe i det. Ska verkligen göra mitt bästa för att ta med mig dessa idéer och perspektiv in i vanliga vardagen nu.

A thought: I’m really trying to hold on to all the new feelings and ideas I’ve had during our roadtrip. I mean, there’s nothing that makes you think in new ways like switching environment for a while, that’s probably the reason to why I’m so obsessed with traveling on a regular basis. You get a perspective on things at home that you don’t have when you’re in the mid of it. I’ll really do my best to remember these ideas and perspectives and apply them to my everyday life now.

Veckans icke-köp: Ångrar bittert att jag inte köpte denna dagmar-blus på second hand i LA. Hur fin?

The regret of the week: I really regret not being this Dagmar shirt in a second hand in LA. I’ve been thinking about it since I left it there, haha.

NU ska jag återgå till inkorgen. PUSS PÅ ER, vad fint det är att vara tillbaka!

Now I’ll get back to work. KISSES!

Comments are closed