OUTFIT VIDEO- GOLDEN GATE

Hej babes! Här är en video från en guldskimrande kväll ungefär den här tiden förra sommaren. Det är inte utan att jag saknar mitt långa hår liite, hehe. Bästa Max stod bakom kameran!
En sjuk grej- fick sådan sjuk lust att åka bil (det är verkligen typ det bästa jag vet) igår att jag spontant lämnade ett Götet fyllt av håkanfans för att låta gnusse skjutsa mig till Stockholm för att ha sleepover med Ebba. Ska snart börja bege mig mot tåget hem, fett värt. Mer vardagsspontanitet åt folket!
Just nu står jag i valet mellan att åka upp till Umeå för att hänga i stugan och umgås med kompisar eller att återvända till Berlin nästa vecka. Har så svårt att kunna bestämma mig för hur jag ska lägga upp min sommar när jag har tre städer som lockar. Uhh.

Hi babes! Here’s a video we recorded a golden evening in Berlin around this time last summer. I can’t resist missing my long hair a liittle, hehe. Max Motel, the amazing guy who came with us to Bali a couple of months ago, recorded the video with an Olympus Pen camera.
Haha, I did something really spontaneous yesterday- I got such a big desire to go somewhere by car (sitting in the car is really one of the best things I know) yesterday that I spontaneously left Gothenburg to let gnusse drive me to Stockholm to have a sleepover with Ebba. Soon I’ll head against the train home again, so it was a really quick visit, haha.
Right now I’m in the middle of planning the summer- I can’t decide wether to go to Umeå to hang out in the cottage with mum and dad and reunite with my friends back home or return to Berlin next week. Ahh, it’s an impossible choice.

Skärmklipp 2016-06-05 12.55.07

Comments are closed