Gästbloggar för rädda barnen!

För ett tag sedan fick jag frågan om jag ville vara med och gästblogga på rädda barnens sommarblogg. Självklart tackade jag ja, och nu är det dags för mig att sätta igång. I en hel vecka styr jag spakarna bakom sommarbloggen, jag kommer att skriva om utanförskap och dela med mig av några tankar kring skönhetsideal. HÄR hittar ni mitt första inlägg!

A while ago Save The Children in Sweden asked me if I wanted to guest blog at their summer blog. Of course I said yes, and now it’s time for me to get started. This week I will be writing about marginalization and share some thoughts on the ideals of beauty. HERE you will find my first post, but it’s on Swedish and it’s just a presentation. I’ll translate my more important post for you here on my blog later!

Comments are closed