EN PLATS I SOLEN

I samarbete med spotify.

Nämen! Här sitter jag med hörlurarna och pausar lite i hushållsarbetet. Jag är ledig från skolan idag så passar på att spendera min lediga tid med att packa, städa och tvätta inför jul. Jag planerar att försöka hinna med att kramas med familj och vänner i allt från Spanien, Stockholm, Berlin och Umeå det här lovet så det dröjer ett tag innan jag är hemma igen, med andra ord har jag massor att ordna. Allt detta gör jag med Kent som soundtrack i lurarna, mentalt tillbakakastad till tonårstider (HAHA låter så gammal). Det är helt sjukt vad många minnen som är kopplade till kent-låtar. Ni minns säkert att jag berättade om mitt starkaste kent-minne förra veckan, kentkonserten jag gick på i gymnasiet. Detta inlägg är del två i samarbetet med spotify- jag är så glad att denna kampanj verkligen fått mig att återuppta mitt kentlyssnande.

Har ni lyssnat mycket på kent genom åren? Gå in HÄR och se hur din tid med kent sett ut. Det var faktiskt superintressant att få en sammanfattning av mest spelade låtar och plattor, sinnesstämning och hur stort kent-fan man är.

This is the second post about the swedish band kent in collaboration with spotify. Since it’s a swedish brand, I’m doing this post in swedish, but feel free to translate if you’re curious <3


Comments are closed