TALK TO ME! <3

Hej alla söndagsmosiga! Med detta inlägg skulle jag vilja öppna upp en liten dialog mellan er och mig. Eftersom en stor del av sommaren har bestått av förhandsinställda inlägg från min sida har jag nu ett stort behov av att få känna lite connection oss emellan igen. Ya feel me?

Jag skulle vilja veta vad ni vill att jag ska skriva mer om här. Vill ni ha fler personliga inlägg i dagboksformat eller tycker ni att jag postat för få outfit-bilder på sistone? Är det några frågor ni vill ha svar på? Vill ni veta vad jag brukar äta till middag, hur mina framtidsplaner ser ut, hur det är att flytta ihop med sin bf för första gången, vad jag satsar på i min höstgarderob eller varför jag tagit studieuppehåll?
Jag är verkligen all yours! Lämna en liten kommentar nedanför eller släng iväg ett kort email så blir jag jätteglad. Puss!

Hi buddies! In this post, I would like to open up a dialogue between you and me. Since a large part of the summer has consisted of sheduled posts here, I now have a great need to feel connection between us again. Ya feel me?

I would like to know what you want me to write more about here. Do you want more personal posts like my summer diaries, or do you think I’ve posted too few outfit photos lately? Are there any questions you want answers to? Do you want to know what I usually eat for dinner, what my futura plans are, how it feels to move in togeter with my bf for the first time, which the key pieces in my autumn wardrobe are or why I have taken a break from my studies?
I’m all yours! Leave a small comment below or throw me a short email and I’ll be very happy. Love.

16 responses to “TALK TO ME! <3

 1. Ebba skriver:

  Jag tycker du besvarar frågan på vilka inlägg vi vill se bra själv! 🙂

 2. Ylva skriver:

  Vill gärna se bilder från er lägenhet! Och på höstberlin.

 3. Bianca skriver:

  I know it’s probably v time consuming for you but I love posts with like a lot of pictures (phone and or camera) of what you have been up to that week, if you know what I mean by that! But keep up the great work. You are killing it girl!

 4. Lisa skriver:

  Just continue like you always did 🙂 I like it! Also like the weekly posts!

 5. Mimi skriver:

  I generally love everything you post, but I’m really curious to know what music you’re currently listening to (maybe a playlist once in a while?!) and I particularly enjoy the kind of introspective self-psychoanalyzing 😉 posts (e.g. about moving in with your boyfriend, your studies and stuff like this 🙂 )

 6. E skriver:

  Älskar dina personliga inlägg men skulle vilja se mer outfits också! Höstgarderob!! Framtidsplaner! Kör på ba. Du är bäst<3

 7. Silvia skriver:

  Skulle gärna veta mer om ditt fotograferande, guide/tips som kan inspirera!

 8. Karo skriver:

  I like the personal posts the best – we’re the same age so it’s cool to see if we enjoy/struggle with similar things 🙂

 9. Itzel N. skriver:

  I love the personal posts! I love hearing about what you’re doing and thinking, specially since sometimes we’re going through the same things. I also moved in with my bf a few months ago and would like to hear about your experience 🙂
  puss och kram!

 10. Vanessa skriver:

  Aww Ebba love your blog! where are you travelling next?
  x

  http://vanessaventuri.com

 11. Sara skriver:

  Tycker om att läsa dina reflekterande inlägg om att vara introvert, att våga öppna upp för andra människor och så. Gärna sån seriositet blandat med outfittips haha. Du inspirerar mig så mycket!

 12. Jo skriver:

  Gillar dina attitydiga outfitbilder!

 13. Maria skriver:

  Vet inte hur jag ska formulera mig då det är ett ganska komplicerat ämne. MEN såhär: Jag är tjej, feminist och heterosexuell. Jag är dock jättejättejätterädd för hur det skulle bli om jag skaffade pojkvän. (har aldrig haft någon hittills, jag är lika gammal som du). Att jag kanske skulle förändras o bara pleasa honom/leva för honom, för jag har nämligen sett så många tjejkompisar anpassa sig totalt efter Mannen i deras Liv liksom. Att det alltid bara råkar bli tjejen som diskar, killen bara råkar få sista ordet, hans planer om framtiden är mer värda och därför får tjejen bara nicka och se glad ut och glida med… Det vore min mardröm! Iochmed att du också är tjej, feminist och heterosexuell (tror jag iallafall! Säg till om det är fel) så tänker jag att du kanske funderat på det själv nu när du skaffat pojkvän? Ifall du har bestämt någon strategi för att inte automatiskt hamna i någon ”flickvänsfälla”? Eller om du och din pojkvän brukar prata om jämställdhet ofta?
  Jag vill vara tydlig med att jag INTE tycker att det är ofeministiskt att ha pojkvän och jag har verkligen bara en positiv uppfattning av din kille, men för mig personligen så är jag SKITRÄDD för att stadga mig pga vad jag sett i min omgivning. Jag vill veta ”hur man gör” liksom!

  Hoppas du förstår hur jag menar, det vore jättespännande att läsa dina tankar om det!

  1. Maria skriver:

   (helt enkelt, jag skulle vilja att du gjorde ett stort inlägg om det haha, om det var otydligt!)

 14. Alva skriver:

  Jag vill ha:
  1 photo an hour dagar!!
  Eg. bara fler inlägg som dokumenterar vad du gör om dagarna!

 15. Caro skriver:

  The personal post makes me feel closer with you! I really love them bc its 100% you and your ideas on point.
  Anyway, all your post are soooo great and its always a pleasure to read them. You are rocking these years, Ebbz! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *