Snaps

Vänner! Idag har jag verkligen haft fullt upp från morgon till kväll. Jag har helt enkelt inte hunnit berätta förns nu- men jag befinner mig för tillfället i Stockholm med Diana. Hittills har vi hunnit utforska vandrarhemmet vi bor på, utforskat 65467 tunnelbanestationer då vi åkt fel i principt vart vi än åkt, tagit oss till skeppsholmen i snö/slask yran och haft en underbar kväll på Panos Emporios 25-års jubileum (tack alla!). Nu sitter vi på vandrarhemmet och knaprar digestivekex och uppdaterar oss lite innan vi äntligen kan landa i sängarna. Med tanke på att klockan ringer åtta imorgonbitti för ännu en fullspäckad dag så är det hög tid nu. Vï hörs fina!

Translate: Me and my friend Diana are on a trip to stockholm right now, here’s some pictures we took tonight.

7 responses to “Snaps

 1. Sofia skriver:

  Ojoj, ingen bra timing att befinna sig i Sthlm idag…

 2. elin skriver:

  det ser ut som en underbar natt/kväll 🙂

 3. felicia skriver:

  ser ut som en sjukt värd kväll!!

 4. ebba skriver:

  och träffat lite kändisfolk! 😀

 5. Youngseo skriver:

  Aww It’s awesome !

 6. Clara skriver:

  Trevligt, hoppas ni får det fint uppe i sthlm:) Tips, nevnarien har ritat av dig, det blev så sjuktfint kolla in på hennes blogg och kolla vettja;) (nevnarien.se)

 7. - - M a j a s B i l d e r - - skriver:

  Tänkte bara berätta att Elin (http://nevnarien.se/) har ritat av dig (http://nevnarien.se/2011/february/ebba-zingmark.html?_tmp=bfc5be0c931a3ffc9fdb920ad76cf86bce2d4ca3) Väldigt fint. Om du inte redan visste om det så tycker jag att du ska ta dig en titt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.