RECIPE: ONE POT RICE WITH JENNY MUSTARD

ebbazfood1c

Under min stockholmsvisit förra veckan var jag ju hemma hos Jenny Mustard (världens coolaste vegan, som ni alla antagligen känner till by now) för att få lite vegan-inspo. Jag har har haft en liten dip i min veganism den senaste tiden och behövde verkligen lite pepp, vilket jag fick! Vi lagade så SJUKT goda rice bowls som går att variera på massor av sätt och dessutom är billigt. Recept i videon! Puss!

During my visit in Stockholm last week I hanged out with Jenny Mustard (who you all probably know by now) to get some vegan inspo. I have had a dip in my veganism recently and really needed a little encouragement, which I got! We cooked so insanely good rice bowls that can be varied in many ways. Recipe in video! Hugs!

5 responses to “RECIPE: ONE POT RICE WITH JENNY MUSTARD

 1. Beata skriver:

  men gud va fint! ser så gott ut!

  1. ebba skriver:

   tack! Tro mig- det var det!

 2. Little Miss X skriver:

  Ebba! Nu har jag gjort en playlist som du anbefall:) har några goda låtar jag tror du kommer gilla! tack igen för tipsen för min nya blogg. Vi måste fika snart igen!

  Lyssna här http://www.littlemissux.wordpress.com

  Puss o Kram
  X

 3. Netti skriver:

  Men åh vad roligt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.