Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

Hola! Tänkte visa er ett par av bilderna från helgen på örsten:

Det blev a lot of såna här för min del kan jag säga, galet gott!

Och sen blev det en premiärtur i kanoten för i år, riktigt strömt men sjukt häligt!

Och det var äntligen tillräckligt varmt för att kunna lämna skorna på stranden och promenera barfota i sanden. Härligt!

Darlingen.

Har jag glömt att säga att det var härligt?

härligt, härligt, härligt…..

Jo, jag antar att jag inte behöver säga att jag har haft det bra. Haha.
Och snart är det den stora dagen för teatergruppen, genrepet är på måndag 16.30 (själva föreställningen är nästa söndag), dom som vill får ju komma och kolla 🙂 Det är ganska nervöst då man inte kan sina repliker kan jag säga, men det blir bra med publik så jag får skärpa mej lite. Tur att det är meningen att det ska vara en komedi så att man slipper vara helt seriös även om man ska hota en massa människor med pistol. Haha.  
Ha det bra och glöm inte att rösta på mig här nu 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.