PRINT THE SCREEN

igsnaps

Allt som oftast när jag scrollar igenom mitt instagram-feed stöter jag på bilder som jag inspireras av, men inte liksom vet vad jag ska göra av. För det mesta slutar det med att jag print-screenar bilden och rullar vidare i livet. Detta har resulterat i att var och varannan bild i min kamerarulle i telefonen är en inspirationsbild, haha. Här är en del av senaste månadernas instagram-skörd. Fint att titta på, eller hur?

Every now and then when I scroll through my instagram-feed, I come across pictures that I get inspired by, but really don’t know what to do with. Mostly it ends with me print-screening the image. This has resulted in that every other photo in the camera roll in my phone is an inspiration picture, haha. Here are some of the recent month’s instagram-harvest. Nice ones, huh?

One response to “PRINT THE SCREEN

  1. J'ara Ami skriver:

    Great inpo! The phrase in the first image is funny lol. I especially love the first image, her hair is lovely and similar to a technique I used on my hair in my latest post, the model is also beautiful. Sitting virtually naked on top of the washing machine drinking juice is so, something I would do ha! x
    La Sugarlace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.