long live the lol

God söndagsmorgon. Hoppas ni har snurriga huvuden och dans-trötta ben, eller utvilade sinnen och energi i kroppen, där ni sitter och äter era söndags-brunchar. Själv befinner jag mig fortfarande i KPH, har antagligen precis glidit ner till hotellfrukosten tillsammans med Sean. Kanske diskuterar vi vilka aktiviteter vi vill spendera dagen med.

Hur som helst: Någon gång förra veckan insåg jag att jag var i akut behov av estetisk pepp, att jag klär mig alldeles för svart och behöver lite lol i mitt liv. Därför gjorde jag mig en liten moodboard för att påminna mig om hur kul det är med färg och form. Kombinationen av ljusrosa fluff och den gröna ögonskuggan får mig att rysa av välbehag. Tänkte att några av er alldeles säkert också skulle må bra av lite estetisk pepp, så här har i den. Ur welcome!

Good Sunday morning! I hope you’ve got spinning heads and dance-tired legs from a fun night out, or a calm state of mind and energy in your bodies from a cozy night in. I’m still in CPH, I’ve probably just gone down to the hotel breakfast along with Sean. Perhaps we’re discussing which activities we want to spend the day with.

Anyway: At one point last week, I realized that I was in urgent need of aesthetic encouragement, that I’ve been dressing way too black lately and needed some LOL in my life. Therefore, I made myself a little moodboard to remind myself how fun colors and shapes are. The combination of that pink fluff and the green eye shadow gives me goosebumps. I thought that some of you would appreciate a dose of aesthetic encouragement too, so here you have it. Ur welcome!

4 responses to “long live the lol

 1. Sandra Leone skriver:

  Kul med lite mer färg ju!

 2. Olivia skriver:

  Du efterfrågar ju ibland vad vi vill läsa om så här kommer jag med ett förslag till inlägg: Hur ser du på pengar? Antar (sorry, kanske inte stämmer) att du nog tjänar mer än de flesta i din ålder, känns det tryggt/skönt/viktigt/som en belastning/whatever för dig? Är du noggrann med utgifter & placeringar eller bryr du dig inte så mycket om att hålla i plånboken? Vet att detta ämne är känsligt för många men jag tycker iaf att det är intressant att läsa om hur folk ser på ekonomi 🙂

  1. ebba skriver:

   Hej! Bra förslag! Det kan jag absolut ta upp! Måste fundera lite på hur jag ska lägga upp detta (som du säger, känsligt ämne), men sparar denna kommentar <3 Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.