ETT ÅR FRÅN NU- SEPTEMBER 2012

 

Yes, så här såg jag ut i september förra året! Det här var en månad då jag för en gångs skull tog det ganska lugnt. Jag spenderade mycket tid på att gå skogspromenader med hundarna, jobba med ungdomsrådet och plugga. Jag tog också mycket tid till att utveckla mitt fotograferande lite, upptäckte massor av nya locations och vinklar, försökte experimentera mer med stylingen och lärde mig redigera på nya sätt (mycket av det jag lärde mig då använder jag än idag). Den allra första looken har alltid varit en storfavorit hos mig, men den sista looken looken känns också fortfarande helt rätt. Vilken gillar ni bäst?

 

Yep, I looked like this last September! This was a quite calm month in my life, I spent a lot of tim walking in the forests with the dogs, working with the Youth Council and studying. I also took a lot of time to develop my photography skills a bit, I discovered lots of new locations and angles, tried to experiment more with the styling and learned to edit my photos in new ways (I still use alot of what I learned back then). The first look has always been a great favorite of mine, but I also like the last look. Which one do you like best?

14 responses to “ETT ÅR FRÅN NU- SEPTEMBER 2012

 1. Martyna skriver:

  love the third one ;> oh, and number 4 is beautiful too

 2. sara skriver:

  the laaaaaaaaaaastt…it was great

 3. Fanny skriver:

  Den andra var ju helt fantastisk 🙂

 4. Hanne skriver:

  I love the last one, but the second one as well 🙂

 5. Li skriver:

  Älskar den första! Varifrån är den klänningen? 🙂

 6. ebbazingmark skriver:

  Svar till Li:
  Den komer ifrån http://ourwanderingminds.com/
  🙂

 7. Fanny Darling skriver:

  Första ♥3333

 8. veronica skriver:

  Den första och andra är mina favoriter. Så snygga!

 9. myhrans skriver:

  Sjukt fina bilder!

 10. Enna skriver:

  Hej Ebba! Vill först säga att jag älskar din blogg och tycker att du verkar vara så otroligt fin på insidan (och även på utsidan, haha). Jag undrar om du någonsin har dagens blogg eller liknande tävlingar? 🙂 Kram!

  Ps, jag älskar nr 2!

 11. Bundsförvant skriver:

  De sista tre slitaget på (spetsiga) krona 🙂 ♥

 12. Olivia skriver:

  Hårfärgen på den andra bilden är verkligen helt perfekt för dig!

 13. Zandra skriver:

  Hårfärgen på bilderna 3 och 5 är to die for, vet du vilken färg/nyans det är?

  Mvh Zandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.