A TRIP TO MILAN

Jag är tillbaka i Berlin! Här är min Milano-resa sammanfattad i bilder:

I’m back in Berlin! Here’s my Milan trip in pictures:

milano1

I förrgår tog jag på mig mina bossigaste brillor och hoppade på planet till Milano. Jag kom fram till hotellet rätt sent så första kvällen spenderade jag med att lära känna människorna jag skulle komma att jobba med och bli introducerad för projektet.

Two days ago, I got on the plane to Milan. I arrived at the hotel quite late so I spent the first night getting to know the people I would come to work with and get introduced to the project.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Dagen därpå var det dags för ACE-konferensen, som jag var där för. Jag var där med ett up-and-coming företag, mer än så kan jag nog inte säga vid denna punkt då allt fortfarande är lite osäkert för min del. Men oj vad nice det var att höra om spännande affärsidéer och att få gå omkring bland alla kostymklädda entreprenör-snubbar och känna sig som en queen.

The next day it was time for ACE conference, I was there. I was there with an up-and-coming company, but I don’t think I can tell you more than at this point when everything isn’t 100% clear about my participation. But oh how nice it was to hear about exciting business ideas and walk around among all suited entrepreneur-dudes feeling like a queen.

milanoo2

Hej!

Hi!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Efter några timmar på konferensen tog vi en mat- och turist-paus i solen.

After a few hours at the conference, we took a food and tourist-break in the sun.

milanoo6

Givetvis var vi vid Duomo, den sagolika katedralen mitt i Milano. Lika häftig som jag minns den! Resten av dagen bestod av prat, planerande, diskuterande och massa promenerande längs stadens fina gator. Kvällen avslutades på en fin uteservering någonstans vid en kanal.

Of course we went to the Duomo, the fabulous cathedral in Milan. It was just as cool as I remember it! The rest of the day consisted of talking, planning, discussing, and strolling along the city’s pretty streets. The evening ended on a nice outdoor dining somewhere by a canal.

milanoo5

Imorse ringde klockan 04.30, och jag lät Lena Dunham underhålla mig på planet. Känns ändå skönt att vara hemma i gamla fina Berra!

This morning my alarm rang at 4:30, and then I let Lena Dunham entertain me on the plane home. Still feels good to be back in good old Berra!

5 responses to “A TRIP TO MILAN

 1. belle rivoli skriver:

  WOW amazing experience!! Love your outfit, the sunglasses are toooo cool

  XX

  http://bellerivoli.blogspot.com

 2. Anette skriver:

  Hvor er solbrillene fra? Sykt kule!

  1. ebba skriver:

   Urban Outfitters! Älskar dem! 😀

 3. ISA skriver:

  Alltså! hur mycket business ser du inte ut? grymt mkt power!!

 4. Celia Meylán skriver:

  It’s strange to see you in blonde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.